07 липня 2019

День безпечного Інтернету

5 лютого 2019 року у світі відзначається (Safer Internet Day) під гаслом “Разом для найкращого Інтернету”.
Цей день проводиться з метою залучити до дій кожного та кожну, хто відіграє свою роль у створенні кращого Інтернету для всіх, зокрема, наймолодших користувачів. Більш того, це запрошення для всіх до поважливого онлайнового спілкування задля забезпечення найкращого цифрового досвіду.
У цей день учителями інформатики було проведено ряд заходів, які сприяли глибшому  поширенню знань про безпечне, відповідальне і позитивне використання цифрових технологій для дітей та молоді, про безпечне користування ресурсами мережі Інтернет.
 Учні початкових класів під час уроку інформатики переглянули мультфільму «Казка про Інтернет»та пройшли опитування «Чи залежні ви від Інтернету». (Ведмідська Н.М., Купрієнко Ю.О.)

Учні 5-6 класів створювали плакати «Безпека в Інтернеті» та «Приховані загрози Інтернету», переглядали відеоролики на тему «Інтернет – користь чи прихована небезпека». (Ведмідська Н.М., Шевель О.С.). Учні 9-11 класів прийняли участь у позакласному заході «Кібербезпека». (Бурдюг С.В., Кривенко П.А., Хорт Є.Г.). Учні всіх класів взяли участь у Всеукраїнському конкурсі «Безпечний Інтернет», створений на освітній платформі «На урок» та отримали дипломи і заохочуючі подарунки.












Немає коментарів:

Дописати коментар