07 грудня 2022

7 грудня - День української хустки

7 грудня відзначається Всесвітній день української хустки. Свято з'явилося зовсім нещодавно, але завдяки діаспорі одразу ж набуло статусу всесвітнього.
Це свято почали відзначати з 2019 року, щоб об'єднати жінок по всій країні та вшанувати важливі традиції. Хустка з давніх-давен була важливим символом української культурної спадщини.



6 грудня - День Збройних Сил України

 Учні 6-В класу взяли участь у благодійній акції "Зігрій теплом своїм" і створювали власноруч листівки для воїнів-захисників. Писали листи із найтеплішими побажаннями, дякували воїнам за їхню мужність, силу та відвагу. Бажали найшвидшої перемоги!!!





20 листопада 2022

20 листопада - Всесвітній день дитини

 

Саме в цей день – 20 листопада в 1989 році була прийнята Конвенція ООН про права кожної дитини. Зазвичай сьогодні у всьому світі привертається особлива увага громадськості щодо заходів, які забезпечують дітям захист, добробут та щасливе дитинство. З нагоди Всесвітнього дня дитини для малечі влаштовують яскраві свята з конкурсами та подарунками. На урочистих заходах лунають тези Конвенції, які нагадують дорослим, що кожна дитина – це маленька особистість, права якої ми повинні поважати.

13 вересня 2022

День програміста

Професійне свято фахівців з інформаційних технологій відзначається 13 вересня.
Щорічно жителі України відраховують 256 днів від початку року і відзначають важливу подію - вшановують тих, хто змінює світ за допомогою рядків коду. Для того, щоб працювати в IT сфері потрібно володіти не тільки талантом, а й цілеспрямованістю - наука не дається легко. 


08 лютого 2022

8 лютого - День Безпечного Інтернету!

 Разом для найкращого Інтернету!


   Цей день проводиться з метою залучити до дій кожного та кожну, хто відіграє свою роль у створенні кращого Інтернету для всіх, зокрема, наймолодших користувачів. Більш того, це запрошення для всіх до поважливого онлайнового спілкування задля забезпечення найкращого цифрового досвіду.
   Учні 5-В класу взяли участь у Всеукраїнському конкурсі "Безпечний Інтернет 2.0" від освітньої платформи "На Урок". Усі учасники отримали дипломи переможців та учасників конкурсу.





23 січня 2022

Зимова перерва












 

22 січня - День Соборності України

 Учні 5-В класу на виховній годині до Дня Соборності України переглянули історичне відео про події 1919 року, розфарбували карту України та взяли участь у Всеукраїнському конкурсі до Дня Соборності України від освітньої платформи "На урок". Отримали дипломи учасників та переможців конкурсу.