19 грудня 2021

З днем Святого Миколая!

Бажаю, щоб святий Миколай наповнив ваше життя добром, радістю та світлою миттю! Нехай він принесе до вашої хати достаток, затишок і мир!





28 листопада 2021

День пам'яті жертв голодомору...

…історія нас горем вчить,
Щоб не забулось незабутнє.
Бо там, де пам’ять не мовчить,
Там щастям повниться майбутнє.






04 листопада 2021

Тиждень медіа та інформаційної грамотності #BreaktheFake

В рамках проведення Тижня медіа та інформаційної грамотності за підтримки Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) для учнів 7-х класів було проведено тематичний урок, спрямований на розвиток уміння ідентифікувати фейки та протистояти їхнім негативним впливам.











14 жовтня 2021

Екскурсія до музею науки і техніки "Експериментаніум"

  Неймовірна поїздка да музею "Експериментаніум"! Це навчально-розважальний центр для дітей та дорослих. Постійна експозиція Музею «Експериментаніум» налічує більше 250 інтерактивних експонатів і присвячена механіці, оптиці, електриці, магнетизму і акустиці. Окрім цього, у нас є анатомічний відділ, відділи «Таємниці води» та «Новітні технології». Також у Музеї ви знайдете оптичні ілюзії, головоломки, лазерний і дзеркальний лабіринти.
  З інтерактивними експонатами учні 5-В класу власноруч будували мости без жодного цвяха, спостерігали зародження торнадо, змушували літати магніт і навіть зазирали у нескінченність. Потрібно тільки простянути руку, щоб ввімкнути, повернути, розкрутити, натиснути, потягти, штовхнути!!!










14 жовтня - День захисників і захисниць України!

14 жовтня дівчата 5-В класу вітали хлопців із святом захисника України, Днем українського козацтва. Цікаві конкурси, солодкий стіл та музичний сюрприз сподобався юним козачатам!














14 вересня 2021

День програміста!

День програмі́ста — професійне свято програмістів, яке відзначають у 256-й день року (у високосний рік це 12 вересня, а у невисокосний — 13 вересня).



Свято неофіційно відзначається в Україні та кількох інших країнах, включаючи Аргентину, Ізраїль, Бангладеш, Чилі, Бразилію, Мексику, Австрію, Німеччину, Канаду, Китай, Литву, Хорватію, Чехію, Францію, Індію, Бельгію, Австралію, Польщу, Румунію, Ірландію, Італію, Сербію, Словенію, Велику Британію та США.